Offer

(přeložit do AJ) Výroba

Připravíme produkci filmu od námětu přes scénář a natáčení až po střih a kompletní postprodukci v jazykových mutacích na libovolném nosiči. Provádíme i střih videa dodaného klientem na externích nosičích podle představ zákazníka - doplníme komentářem i ruchy a hudbou a výsledek předáme na jakémkoli médiu. Po celou dobu výroby spolupracujeme s klientem - výsledný produkt je jeho film, ne naše vize.

Kalkulace

Celková cena při výrobě pořadů se v korunách pohybuje řádově od 2000 - 4000 za jednodení reportáž až po 8000 - 17000 za jednu minutu náročného komponovaného díla. Na umělecké pořady většího formátu či na výrobu většího množství lisovaných DVD či CD ze skleněných matric provedeme konkrétní kalkulaci při osobním jednání.

Práce na pořadu

námět, scénář, lokace, práce v archivech, produkční příprava .................. 330,- / hod.
technik ......................................................................................................... 1 600,- / den
kameraman ................................................................................................ 2 500,- / den
režisér .................................................................................................. cena dohodou
střihač ................................................................................ je v ceně pronájmu střižny
pronájem mikrobusu VW Transporter 6+1 (včet. řidiče) ............................... 10,- / 1 km

Snímací technika

Camcordery SONY HDV HVR-Z1E, 3ccd HD, natáčí ve formátech PAL/NTSC 4:3 16:9 DVCAM, HDV 1080i - 50/60i Cine frame 14 bit. zprac. obrazu objektiv Carl Zeiss, vstup XLR, 2x aku Li-on 5500.
Příslušenství:
teleconverter Canon C-8, sluchátka, reportážní mikrofon

Camcorder HDR -HC1E - Report - handycam. CMOS 3 mpx HDV/DV 16:9 Cinematic effect, objektiv Carl Zeiss, sluchátka, reportážní mikrofon.
Příslušenství:
podmořský blimp do hloubky 5 metrů
cena soupravy na den bez technika .............................................................. 750,- / den

Další příslušenství

kamerový stativ Manfrotto 116 MK3 ......................................................... 250,- / den
akulicht Kobold 100 w ................................................................................. 150,- / den
3x halogeny na stativech do vlhka .............................................................. 300,- / den
CabCam - dálkově řízená lanovka na kameru ............................................. 120,- / hod.
Panasonic DMC-FZ5 pro statické HDV foto ............................................... 220,- / den
silový kabel 240/50 .......................................................................................... 50,- / den

Střižna - postprodukční práce

Nelineární online střižna Edius NX s hardwarovou grafikou od firmy Canopus. Systém Grass Valley Edius Expres pracuje v řádově vyšším formátu High Definition. Obrazová skladba funguje v reálném čase s použitím jakéhokoliv standardního rozlišení či HDV/HD formátu bez přepočítávání a operuje s neomezeným počtem video/audio stop, titulků a dalších efektů. Všechny formáty SD/HD - PAL/NTSC, základní práce se zvukovou stopou v ceně. Provedeme přepis archivních záznamů z analogového videa do digitální formy.Vzájemný převod PAL - NTSC. Diskové pole 1 terabyte = až 100 hodin záznamu v plném rozlišení HDV. Ve střižně je scanner, kopírka, tiskárna, Internet, S-VHS recorder, DVD recorder, casette recorder Technics, Denoiser apod.
cena celé střižny se střihačem ................................................................... 650,- / hod.

Výroba DVD - Authoring / premasterig

Videopořady do 10minut ................................................................................... 3 000,-
každá další minuta filmu ...................................................................................... 100,-
Menu statické i animované ................................................................................. 1 600,-
Kapitola nebo klíčový bod .................................................................................... 150,-
zvuk do 10 minut ............................................................................................... 1 200,-
každá další minuta ................................................................................................ 60,-

CD Video mastering

Zápis dat ve formátech MPEG 1+2, AVI a pod. zahrnuje 1 nosič v ceně
do 10 minut ........................................................................................................... 900,-
každá další minuta ................................................................................................ 35,-

DTP tisková příprava

snímání grafických předloh, fotografií, obrazů z PALu a pod. ........... 600,- / hod.

tisk obalů CD, DVD - cena - kus
10 ks ......................................................................................................................... 30,-
100 ks ....................................................................................................................... 23,-
200 ks ...................................................................................................................... 20,-